Hlavní obsah
Článek

To jsou zvraty. Ještě před měsícem moderátorka Kateřina Hamrová se svým o čtyřiadvacet let mladším kolouškem Pavlem Januškou tokala v zápalu milostné vášně a plánovala svatbu. Dnes je všemu konec.

„Domluvili jsme se přátelsky. Já se chci věnovat aktivně politice a úspěšně obhájit své místo na kandidátce do Evropského parlamentu. V případě úspěchu a mém následném působení v Bruselu či Štrasburku bych Pavlovi křížila jeho transformační plány. On zvažuje cestu po Evropě. Byl to nezapomenutelný půlrok, ale náš čas se naplnil. Pavel zůstane dál jednou z nejdůležitějších osob v mém životě,“ prozradila Kateřina Hamrová.

Rozchod nám potvrdil i Januška, pod jehož vedením Hamrová shodila tukovou zásobu. Konkrétně rovných 33 kilo. „S Kateřinou jsme si na vlastní kůži prožili příběh jako z filmu. Na druhou stranu, já jsem světoběžník. Pokud mi stát, ve kterém žiji, nedává smysl a spíš se trápím skutky našich hlavních státních představitelů a nezájmu občanů, volím radikální krok změny,“ dodal Januška s tím, že se s Hamrovou bude i nadále potkávat pracovně.

Reklama

Další články

Načítám