Hlavní obsah
Článek

Pohled na holčičku v puntíkovaných šatičkách nadšeně vyhlížející Ježíška rozněžní nejednoho čtenáře. Poznáte, která kráska z ní vyrostla?

Archivní vánoční snímek zachycuje Zdeničku Souškovou dávno předtím, než si nechala tělo vylepšit na plastické chirurgii a poslala přihlášku do VyVolených. Dnes už na Ježíška nevěří a po krátké kariéře v televizi se živí jako kadeřnice.

„Opravdu jsem to já. Na té fotce mi bude tak pět let. Ty šatičky jsem milovala,“ řekla o fotce z dětství Zdenička, pro niž je tento rok zlomový. Podařilo se jí dostat se na televizní obrazovku, ale to jí štěstí nezaručilo. Prožila si totiž několik nevydařených vztahů a momentálně je nezadaná.

V reality show VyVolení Zdenička sice neuspěla, protože výhra připadla Vladkovi, ale přesto svou účast nepovažuje za ztrátu času. V konkurenci soutěžících se neztratila a i po skončení VyVolených si nemůže na nedostatek zájmu o svou osobu stěžovat. „Pořád mám nějaký program. Teď jsem byla na rozhovoru v rádiu a na vyhlášení výsledků Českomoravské golf tour,“ chlubila se exVyVolená.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám