Hlavní obsah
Článek

Monice Absolonové (47) spadl kámen ze srdce. Její historicky první vánoční koncert v natřískaném Divadle Hybernia dopadl na jedničku. A zpěvačce to fakt seklo.

„Měla jsem neskutečnou trému, připadala jsem si, jako kdybych šla na první rande. Nakonec to byl jeden z nejúžasnějších zážitků sezóny. Publikum bylo famózní a atmosféra nepopsatelná. Ještě teď mi běhá mráz po zádech. Vlastně ani nenacházím slova,“ sdělila Super.cz zpěvačka, kterou přišli podpořit bratr, maminka, Petr Koukal, Libuška Vojtková a další kamarádi.

„Zpívala jsem ve dvou nádherných róbách od Táni Kovaříkové. Na sezónu mi vždy nějaký epesní model spíchne. Je úžasná,“ nechala se slyšet muzikálová diva, která si vánoční atmosféru užila a nejednou měla na krajíčku.

„Při autogramiádě za mnou přišla taková malá asi sedmiletá holčička. Poděkovala mi, že to bylo krásné a že její máma celou dobu brečela jako želva, to mě fakt dostalo,“ směje se už dnes s odstupem nezadaná zpěvačka, která věří, že svého osudového chlapa potká co nejdříve.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám