Hlavní obsah
Článek

Ke Kateřině Kristelové (44) patří blonďaté vlasy jako Pat k Matovi nebo průšvihy k Ivetě Bartošové. Proto nás vyděsilo, když jsme domnělou Kristelku potkali v jednom klubu v centru Prahy s černou hřívou. Jenže nebyla to ona. Ale ta dokonalá podoba není náhodná. Jde totiž o sestru Kadeřiny Adélu, která se živí tancem. Zubit se a pózovat umí ale jako její protřelá mediální ségra!

„Vlastním taneční školu, takže se v šoubyznysu také pohybuju jako ségra, se kterou mám výborný vztah,“ prozradila Super.cz Adéla Bučková. Ta se v létě provdala, proto má jiné příjmení než moderátorka.

Bučková se stala novou posilou chlapecké skupiny New Element. „Pomáhám jim s tanečními choreografiemi a také se věnuju jejich managementu,“ řekla nám na natáčení klipu party kluků k písničce s názvem Svědomí.

„Adélu posloucháme na slovo, je ve své branži vážně dobrá,“ tvrdili shodně chlapci z boybandu, zatímco před nimi černovlasá „Kristelka“ vlnila provokativně zadečkem, aby jim ukázala taneční pohyby k choreografii.

Reklama

Další články

Načítám