Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdo se dnes ráno díval na Snídani s Novou, netušil, že se v ní naposledy objevila moderátorka Marta Ondráčková. Sice se s diváky rozloučila se slovy: "Příští rok na shledanou," ale co se ranní show týče, neplatí to.

"Měla jsem jisté tušení, že se se mnou chtějí rozloučit, ale definitivní verdikt padl až po skončení pořadu. Ale jsem vlastně ráda. Byla jsem ve Snídani šest let a vyzkoušela jsem si snad všechno, co se dalo," řekla Super.cz Marta.

"Vstávala jsem v půl páté ráno i pětkrát týdně, v době dovolených jsem pořad uváděla postupně se všemi svými kolegy i kolegyněmi, na druhou stranu mi po celou dobu vydržel jediný stálý partner Pavel Svoboda," pokračovala.

Z obrazovek ale tak úplně nezmizí. "Ještě točím pro Loskutáka," vysvětlila. Především se chce ale věnovat divadlu a také bude mít víc času na manžela. "Už jsem unavená, je čas, že mě vystřídá někdo mladší a čerstvější. Bylo to krásné, ale bylo toho dost," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám