Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Takhle navlečenou jsme modelku Petru Faltýnovou (46) ještě neviděli. Místo šatiček, pod které obvykle nenosí spodní prádlo, se oblékla do zimní kombinézy a s přítelem Leošem Marešem (47) a dcerou Adriankou vyrazila do Špindlerova Mlýna na lyže.

"Mám sice ráda spíš dovolené v teple, taky se za pár dní chystáme na měsíc na Floridu, ale jsem taky horal. Ráda lyžuji, ale teď to kvůli dcerce trochu zanedbávám, protože učíme lyžovat ji. Už byla i v lyžařské školičce," prozradila Petra, která si s dcerkou původně vyrazila v docela obyčejné kombinéze, na openingu nového obchodu si ale holky vybraly pěkně sladěné modýlky.

"Jen mám pocit, že zářím až do dálky, tak bych byla nerada, kdyby někdo viděl, že se mi na lyžích moc nedaří," smála se Petra, která dceru hned po návratu z Miami bude na hory opět vypravovat, takže kombinézku určitě užije. "Mají se školkou lyžařský kurz," upřesnila Faltýnová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám