Hlavní obsah
Článek

Letošní rok znamenal pro řadu celebrit velkou životní změnu, protože se rozhodly vstoupit do stavu manželského.

Trendem poslední doby se staly dvojnásobné svatby. První veselka byla obvykle tajná a jen za účasti svědků, často právně neplatná. Nechyběly ani manželské sliby vyřčené na exotických dovolených. Na té druhé svatbě naopak nechyběli nejbližší přátelé, rodina a všudypřítomní fotografové a novináři (výjimku tvořili Tomáš Klus (37) a Tamara Kubová, kteří si soukromí přísně střeží).

Hned dvakrát si svatební veselí užili modelka Agáta Prachařová (38), zpěvačka Tereza Kerndlová (37), Jiří Pomeje (†54) či už zmiňovaný zpěvák Tomáš Klus. Nejostřeji sledovanou svatbu měla bezesporu Iveta Bartošová (†48), která se vdala za Josefa Rychtáře (65).

Naopak jen za účasti vybraných novinářů se s modelkou Vlaďkou Erbovou (42) oženil fotbalista a známý bouřlivák Tomáš Řepka. Zato Tereza Kerndlová (37) se fotkou z vdavek v Las Vegas rovnou pochlubila svým fanouškům na sociální síti. Zpěvačka si vzala dlouholetého přítele Reného a po návratu z USA velkolepou svatbu zopakovala v kruhu rodinném doma na Moravě.

Jednou z nejkrásnějších nevěst letošního roku byla bezesporu moderátorka Zorka Kepková, která si moderátora Míru Hejdu vzala v romantických kulisách zámecké zahrady v Blatné.

Moc to slušelo také herečce Veronice Nové, s níž se oženil charizmatický režisér Vyprávěj Biser Arichtev. Novou životní etapu letos odstartovala i herečka Zlata Adamovská s Petrem Štěpánkem či Veronika Freimanová s architektem Vladimírem Boučkem. Na plejádu našich známých osobností, které do toho praštily, se podívejte do naší fotogalerie.

Reklama

Další články

Načítám