Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Byl to asi nekrásnější pár showbyznysu, po devíti měsících vztahu je ale veškerá láska pryč! Vašek Noid Bárta (43) a Gabriela Dvořáková (35) teprve nedávno oficiálně potvrdili svůj vztah, pár dnů před Vánocemi šli ale od sebe. „Jsem ještě pořád celá rozklepaná, bohužel se to ale pokazilo tak, že spolu dál nemůžeme být. Už jsem se od Vaška v neděli odstěhovala a narychlo si sháním bydlení,“ potvrdila Super.cz Gábina.

„Těžko se mi o tom mluví, ale vím, že se to mezi námi nemůže nikdy spravit. Největší problém je v našich tvrdých palicích. Oba jsme Štíři, a když asi před měsícem vznikla první větší hádka, tak se to projevilo. Dokázali jsme se oba ranit na těch nejcitlivějších místech. Dlouho jsme o tom přemýšleli, omluvili se sobě navzájem, ale pořád to tam někde vzadu bylo a zase jsme to na sebe dokázali vytáhnout. Cítil jsem až fyzickou bolest, jako by mi někdo vrazil nůž do srdce. Gábince budu rád dál pomáhat, jsem tu pro ni, ale partnery už nemůžeme být,“ řekl nám k tomu zase Noid.

A to ještě před pár týdny před redaktorem našeho on-line deníku svou bývalou přítelkyni vychvaloval, že konečně našel slečnu, která není fiflena. Naopak, že je prý holkou do nepohody. Krásné učitelce zase imponovalo to, že Noid je chlap s velkým Ch, vedle nějž se cítí bezpečně a kvůli jeho pracovitosti a úspěchům si ho má proč vážit.

Jejich vzájemné city ale prý definitivně vyprchaly. „Pořád si ho jako člověka vážím, devět měsíců života s ním pro mě hodně znamenalo. Těch prvních osm bylo úžasných, jen ten poslední nás bohužel ranil,“ dodala kráska.

Reklama

Další články

Načítám