Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mistr světa v hodu diskem Imrich Bugár (58) patřil k největším outsiderům taneční show StarDance. Díky své ohromné píli a zarputilosti mohutného medvěda se však ve StarDance umístil na krásném bronzovém stupínku.

Na třetím místě mohutného atleta má lví podíl i jeho vynikající taneční partnerka Jitka Šorfová, jež měla s Bugárem nesmírnou trpělivost.

Sympatický diskař získal podporu diváků, na které zapůsobila jako magnet jeho snaživost a nenucenost. Působil také velmi přirozeně, což televizní diváci ocenili víc než taneční umění Ondřeje Brzobohatého a Matěje Rupperta, kteří vypadli před Bugárem. Nejlepší okamžiky Imricha Bugára a Jitky Šorfové si naposledy připomeňte v naší fotogalerii!

Bugár náročné taneční kroky trénoval i přes velké bolesti kolena, ze kterého mu lékaři několikrát tahali vodu.

„Říkal jsem lékaři, že by skoro bylo lepší, aby mi namontoval kohoutek a sám bych to vypouštěl,“ řekl Super.cz Bugár, který si zvedačky a otočky své krásné partnerky náležitě užíval. Vždyť kdypak jindy by se mu poštěstilo, že se bude smět beztrestně dotýkat krásné, a o dost mladší ženy, než při vášnivém tanci ve StarDance?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám