Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mohutný diskař Imrich Bugár (58) patří k největším překvapením taneční show StarDance. Někdejší atletický šampion se dostal mezi nejlepší tři hvězdné taneční soutěžící a za sebou nechal i favorizovaného Ondřeje Brzobohatého a miláčka publika Matěje Rupperta.

Jak to jen tento urostlý medvěd dělá, že i přes zjevné taneční nedostatky postupuje do dalších kol?

Bugár se může spolehnout na hlasy starších divaček, které pamatují jeho nezapomenutelné atletické úspěchy. Tyto dámy neohrabanému, ale snaživému atletovi, rádi pošlou nejeden hlas. A právě jeho věrné fanynky a fanoušci jistě vzpomínají na to, jak tomuto sympaťákovi fandili u televizních obrazovek, když roku 1983 na světovém šampionátu v atletice získal zlatou medaili.

Urostlý kudrnáč se tehdy nafotil s našimi zlatými atletkami Helenou Fibingerovou a Jarmilou Kratochvílovou. Obě dámy, taktéž s tehdy módními kudrlinami, ochotně s Bugárem zapózovaly.

Miláčkem divaček byl však samozřejmě on a v té době ještě netušil, že o téměř třicet let později zaboduje také jako tanečník.

Velkou zásluhu na Bugárově úspěších má bezesporu i trpělivá profesionální tanečnice Jitka Šorfová, jíž se ze sympatického obra povedlo vymáčknout naprosté maximum. Nejstarší účastník StarDance přitom bojuje s bolestí kolena a každý trénink je pro něj mnohem náročnější než pro Taťánu Kuchařovou a Annu Polívkovou. Jako starý atletický harcovník je však na bolest v tréninku za ta léta zvyklý.

Související témata:
Helena Fibingerová

Reklama

Další články

Načítám