Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Původně byl outsider StarDance, ale postupně se stává favoritem soutěže a probojoval se mezi nejlepší tři dvojice. Bývalý vrcholový diskař Imrich Bugár bojuje jako lev.

"Od začátku jsem šel do toho, že bych nerad vypadl už v druhém kole. Snažil jsem se předvést něco podobného tanci, asi jsem něčím zaujal diváky, protože mě posílají dál a dál. Uvidíme, jak to dopadne," řekl Super.cz Bugár, který během soutěže zhubnul osm kilogramů.

"Měl jsem i deset. Pak ale přišly problémy s kolenem, nemohl jsem tolik skákat. Natékalo mi koleno, vytahovali mi vodu. Říkal jsem lékaři, že by skoro bylo lepší, aby mi namontoval kohoutek a sám bych to vypouštěl. V pondělí jsem byl u doktora a vypadá to dobře. Nebolí to tolik, tak jsem za ty čtyři dny dva tance docela zvládnul," dodal Bugár, který dorazil na výročí Tančírny Petra Čadka i s půvabnou dcerou.

Ta se ale sportu nevěnuje. "Dcera ze zdravotních důvodů nemůže dělat vrcholový sport. Chodí si zacvičit, má ráda aerobik, aby udržovala ženskost. Za pár dní jí bude 18 let. Hlavně, že sportuje pro radost," dodal Bugár.

Reklama

Další články

Načítám