Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Bára Basiková (61) patří ke zpěvačkám, které věčně bojují s váhovými výkyvy. Jednou je štíhlá jako proutek, ale o pár měsíců později už má pracně shozená kila zase zpátky. A protože už sympatická zpěvačka oslavila padesátku, patří její boj s kily navíc k čím dál tím těžším oříškům.

Pokud by se však Basiková vhodně oblékla, nikdo by si ani nevšiml, že přibrala. Naposledy však zpěvačka své problémové partie v nevhodně zvoleném outfitu naopak zvýraznila, což je opravdu škoda.

Basiková si v sobotu nenechala společně s rodinkou ujít dětské muzikálové představení Sněhurka a sedm závodníků v divadle Hybernia. Oblékla si černé kalhoty připomínající legendární tesilky a právě v tom byl kámen úrazu. Kalhoty Basikovou zbytečně rozšířily a zvýraznily její mohutné pozadí.

Zpěvačka celkově působila hodně unaveným dojmem, a tak zřejmě svému šatníku nevěnovala dostatečnou pozornost. Vhodně zvoleným rafinovaným outfitem by přitom i nelichotivá kilča hravě skryla. Na muzikál se přišly podívat i další celebrity se svým ratolestmi. Ivana Gottová (48) s dcerami Charlottkou a Nellinkou či Štěpánka Duchková (51) s přítelem a dvojčaty Adamem a Honzou.

Reklama

Další články

Načítám