Hlavní obsah
Článek

Kateřino, tleskáme! Herečka a zpěvačka Kateřina Brožová (56), dlouholetá hlavní postava lechtivých snů mnoha českých chlapců a pánů, snad umí čáry a kouzla. Sice neprožívala moc lehký podzim, když kvůli přepracování a příšerným bolestem zad skončila v nemocnici na kapačkách, ale přesto se z problémů dokázala vyhrabat tak, že by dnes nikdo nepoznal, že ještě před pár dny byla bílá jak stěna a téměř plakala bolestí. Podívejte se, jak tenhle dlouhodobý marod dnes vypadá!

Muzikály, televize, hraní v divadle… to všechno se podepsalo na Kateřině zdraví. Jednoho dne její tělo vypovědělo službu a zažila tak strašné bolesti, jako nikdy v životě. Nemohla se vůbec hýbat. „Musela jsem odříct některá představení, měla jsem velké problémy s páteří. Dokonce jsem nějaký čas strávila v nemocnici,“ svěřila se na Mikulášském bazaru Dagmar Havlové v Pražské křižovatce.

Na to, že ještě nedávno z ní byl utrápený pacient, dnes vypadá opravdu skvostně! Znovu půvabná Brožová už sice ví, že jí dalo její tělo varovný signál, přesto ale v práci úplně nepolevuje.

Reklama

Další články

Načítám