Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Dagmar Havlová (71) se po několika týdnech marodění s oparem, kdy nemohla hrát ani divadlo, poprvé objevila na veřejnosti. Zúčastnila se Mikulášského charitativního bazaru své nadace Vize, kterou založila se svým zesnulým manželem, exprezidentem Václavem Havlem (†75). I když je pod jejím spodním rtem opar stále vidět, Havlová neskutečně zářila. A to přesto, že ji v Pražské křižovatce přemohly emoce, neboť právě tady se dojemně loučila se svým mužem.

Už jsme si zvykli, že většinou, kamkoli Havlová přijde, kromě výjimek většinou ostatní dámy strčí do kapsy. A to i tehdy, kdy jí není nejlíp na duši. „Pořád mi chybí, trpím samotou,“ svěřila se na akci kamarádkám herečka a bývalá první dáma, které by její věk asi hádal jen těžko (o svém muži a stesku po něm dojemně před časem povyprávěla v rozhovoru i pro Super.cz).

Podpořit ji přišly třeba sestry boromejky, které se o Havla staraly v jeho posledních měsících života. A také mnoho kamarádek z branže – nechyběly Eliška Balzerová, Naďa Konvalinková, Kateřina Herčíková a mnohé další.

Akci bývalý prezidentský pár vymyslel před pár lety kvůli tomu, aby mohly neziskovky pod jednou střechou prezentovat svou činnost a návštěvníkům nabídnout dárky, kterými by přispěli na provoz charit. U veřejnosti se bazar dlouhodobě setkává s velkým povděkem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám