Hlavní obsah
Článek

Během roku 2013 zažívá zpěvák Michal David (63) jedno peklo za druhým. Nebýt úspěšného turné s Luckou Vondráčkovou v první polovině roku, vzpomínal by na letošek hitmaker jen v tom nejhorším. Na konci září si při vystupování z vrtulníku natřikrát zlomil kotník a přetrhal vazy, takže musel na komplikovanou operaci. Později měl další pech, když do nohy dostal zánět a pak mu v listopadu podjelo křeslo, ruplo mu v noze a prožíval příšerné bolesti. A do třetice všeho zlého nyní skončil v nemocnici s trombózou, po níž hrozí nedozírné následky!

Trombóza se v jeho případě týká uzavření cévy krevní sraženinou. A může se vyvinout velmi zle – embolie někdy končí i smrtí.

Po sérii zranění už to vypadalo, že se vše lepší. Jenže začal opět koncertovat a noha, která nebyla v klidu, zazlobila. Pijan coly a sběratel céček skončil v Praze v jedné z nemocnic, kde je v permanentní péči lékařů.

„Mám oteklou nohu, jde o problém s lymfatickými žlázami,“ říkal Super.cz ještě ve středu v relativním klidu, pak se mu ale zhoršil zdravotní stav a musel urychleně do špitálu.

Informaci o jeho hospitalizaci přinesly první slovenské Topky. A Michal David pobyt v nemocnici a trombózu našemu webu potvrdil. „Je to pravda. Už mi ředí krev, měl bych tu pobýt pár dní. Bohužel se ale opět musí rušit koncerty,“ smutní Michal David.

Z pobytu v nemocnici je otrávený. „To je rok na h***o, Už aby byl rok 2014,“ dodal sklesle.

Manažerka jeho slovenského turné uvedla, že zrušený je zatím určitě koncert 8. prosince v Bratislavě. Lístky ale zůstávají v platnosti pro náhradní termín.

Související témata:
Trombóza
Embolie

Reklama

Další články

Načítám