Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jak Super.cz již informoval, hvězdný reportér Primy, sympaťák Tomáš Kraus, se poslední dobou dostal hned do několika potíží. Nejdřív musel jít na policii vysvětlovat patrně nesmyslné udání kvůli přechovávání omamných látek, pak se mu ozvali exekutoři, kteří po něm chtějí ranec peněz za pojištění auta. Z prvních dvou problémů se Tomáš podle svých slov vysekal. Super.cz ale upozornil čtenář na to, že moderátor VIP zpráv čelí další exekuci, kvůli které má obstavený i rodinný dům nedaleko Plzně!

Podle Krause je první exekuce zdárně v řešení. Dokonce tvrdí, že exekuce proti němu byla pozastavena, protože šlo údajně o vinu bazaru, kterému auto prodal, a který ho měl moderátorovým jménem přehlásit. „Exekutor sám o sobě v žádném případě nemůže nic pozastavovat. Dotyčný by musel podat žalobu k soudu a teprve na základě jeho rozhodnutí by mohla být exekuce zrušena či pozastavena do úplného vyřešení případu,“ upozornil nás ale advokát, který se exekucemi zabývá.

A přidal další zajímavost: Tomáš Kraus má na triku dluh na zdravotním pojištění. „Exekutor mu už zapsal exekuci do katastru nemovitostí, je zde uveden Exekuční příkaz k prodeji nemovitosti a zástavní exekutorské právo. O dům ale patrně nepřijde. Podle mých údajů jde o částku okolo dvaceti tisíc korun bez příslušenství,“ uvedl člověk obeznámený s exekuční praxí.

Oba dva případy jsou čerstvé a podle našeho zjištění ještě nejsou ani zapsány do Centrální evidence exekucí. Tomáš Kraus se k té nejnovější nemohl vyjádřit, nebral totiž telefon.

Reklama

Další články

Načítám