Hlavní obsah
Článek

Poslední události kolem rozvádějícího se hokejisty Jiřího Šlégra (52) a Kateřiny Šlégrové mají docela očekávané pokračování. Poté, co se olympijský vítěz z Nagana rozhodl přestěhovat k sobě svou dceru, a manželku tak odstřihl od výživného, a také podal předběžné opatření, kterým úspěšně docílil zrušení desetitisícového výživného i na ženu, se Kateřina rozhodla zareagovat. A to pěkně tvrdě!

Šlégrová totiž po krocích manžela zůstala absolutně bez prostředků, a tak na soud podala návrh, v němž požádala o částku, z které se údajně šetřivému hokejistovi protočí panenky. „Žádá po něm sto tisíc měsíčně. Soud sice předběžným opatřením zrušil povinnost panu Šlégrovi platit paní Šlégrové deset tisíc měsíčně, ale během soudního jednání po předložení důkazů se klidně může stát, že její žádosti vyhoví a těch sto tisíc měsíčně jí přiřkne. Až do vypořádání společného jmění manželů,“ tvrdí zdroj ze soudu.

Šlégr údajně u justice původně uspěl s argumentací, že jeho žena vede nákladný život. Uvidíme, zda při dalším soudním stání nezpláče nad výdělkem.

Šlégrová se zatím dál trápí tím, že s ní dcera nekomunikuje jako dřív. „V úterý měla narozeniny a dcera jí jen napsala esemesku. Pak se o sobě v médiích dozvěděla, jaká je špatná máma. Jessi šla za lepším, táta jí přece může zahrnout dary, ale asi není dobré, když se přes ni ubližuje partnerům, s kterými se člověk rozvádí a na nichž chce ušetřit,“ tvrdí kamarádka Šlégrové.

Reklama

Další články

Načítám