Hlavní obsah
Článek

Modelka Andrea Verešová (43) vypadá ve svém posledním kalendáři, který křtila včera, nadpozemsky. Proces vzniku fotek ale rozhodně nebyl tak idylický. Super.cz vypátral, že se ve skutečnosti fotilo v malém zahradním bazénku někde na Rakovnicku.

„Prostředí bylo pracovní, bylo brutální. Podařilo se vytvořit dobrou atmosféru a udělat to tam útulné, abychom se všichni cítili dobře," přiznává krušné podmínky Verešová a dodává: „Bylo to několikahodinové focení. Fotilo se to čtyři dny. Od modelky se očekává fotit plavky v Alpách nebo kožichy na Maledivách. Jsem ráda, že jsme to zvládli."

Na samotné dno svých fyzických možností si sáhl i autor fotografií Jan Tůma. „Největším překvapením pro mě ale bylo místo focení – zahradní bazén. Fotil jsem z rampy čtyři metry vysoko nad bazénem,“ vzkázal fotograf.

Přední český fotograf celebrit skončil po náročné práci s pochroumanými zády. Díky své zdravotní indispozici se nemohl zúčastnit ani včerejšího křtu kalendáře. „Obávám se, že proto nepřišel," potvrdila informaci Andrea a dále uvedla: „Několik dní zpátky prý dokonce zkolaboval. Je mi to líto. Honza je profík. Měl by se víc šetřit."

Reklama

Další články

Načítám