Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Zatímco většina dívek veřejně prohlašuje, že jim u mužů jde převážně o duši a celkové souznění, zpěvačka Markéta Konvičková (29) se toho nebojí a na férovku přiznává, že v jejím případě je to jinak. „Chci už konečně usínat vedle nějakého svalovce,“ přeje si.

Vážně netušíme, jaká souhra náhod může za to, že Markéta ještě nepotkala toho svého pana Božského. Snad dosavadní adepti neukázali správnou, tudíž zlatou barvu kreditky nebo ji neuměli okouzlit ničím jiným. Fakt je ten, že tahle blonďatá sexbomba je skutečně sama.

V novém obchoďáku v Hradci Králové si zkoušela snad vše. Od večerních šatů se dostala až po pyžamo s Mickey Mousem a v tu chvíli se jí zastesklo po něžnostech. Pyžamo se jí sice líbilo, ale nakonec v nákupním koši neskončilo. „Copak ho budu někomu ukazovat, když uléhám sama? To by se někdo musel najít, nějaký sexy krasavec s vyrýsovanými svaly,“ říkala s úsměvem a o duši budoucího protějšku vážně nepadlo ani slovo. Idealistka to zkrátka asi nebude…

Konvičková si nakonec drbala hlavu, protože nejen za sebe, ale i za předvánoční nákupy utratila horentní sumu. „Je lepší mě nikam nepouštět, protože nakupování fakt zbožňuju,“ dodala zpěvačka, která nyní hostuje na turné Marie Rottrové, kolegyně, která přitom už před časem ukončila kariéru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám