Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Z pomyslného trůnu nejvyhledávanější osobnosti na internetu sesadila loňskou královnu Kim Kardashian (43) jiná žena. S Kim má přitom dost společného. Obě jsou to Američanky, mají malé dcerky se slavným mužem tmavé pleti, jejich pýchou je oblý zadeček a věkově jsou od sebe pouze rok. Už víte?

Osobností, jejíž jméno si letos nejvíce lidí zadalo do vyhledávače, je zpěvačka Beyoncé (42). Kardashian se ale umístila hned za ní, i přesto, že pár měsíců po porodu po ní nebylo vidu ani slechu. To Beyoncé se naopak letos dostala po narození dcery Blue Ivy opět do plného nasazení. V lednu zpívala hymnu na inauguraci prezidenta Baracka Obamy, v únoru zazářila na Super Bowlu a v dubnu odstartovala své veleúspěšné světové turné Mrs. Carter Show.

V první pětici jsou ostatně samé ženy. A jak je vidět, frčí hlavně zpěvačky. Třetí se umístila Rihanna (36), následovaná Taylor Swift (23) na čtvrtém a Madonnou (65) na pátém místě.

Kanadský idol dívek Justin Bieber, jenž byl loni druhý, se i přes své četné průšvihy propadl na šestou příčku. Dále se do TOP 10 probojovaly Nicki Minaj (30) a Miley Cyrus. Osmá pozice pak patří herečce Amandě Bynes (27), která letos nechvalně proslula svými psychickými problémy a alkoholovo-drogovými excesy.

Reklama

Další články

Načítám