Hlavní obsah
Článek

Zdenička Soušková se nám nejspíš pěkně vybarvila. Po několika zklamáních s nevhodně zvolenými partnery se začala na veřejnosti objevovat s Bárou Mlejnkovou, v jejíž společnosti doslova září.

V letošní queer řadě VyVolených se sešla opravdu pestrá sestava. Ve finále se utkal homosexuál Vladko s lesbičkou Pavlínou, která měla ve vile i svou partnerku Mirku. A aby toho nebylo málo, k zálibě v mužích se přiznal i Ládík a Honza byl spojován s natáčením gay porna. Když došla řeč na nejrůznější podoby lásky, ke slabosti pro obě pohlaví se přiznala i silikonová Zdenička.

Teď se konečně ukázalo, že její slova nebyla jen samoúčelnou touhou po zviditelnění se. Zdenička si ve VyVolených prožila románek s Thomasem, který ovšem neskončil šťastně. Jejich vztah nepřežil přechod do reality a buldok skončil v síti zlatokopky Silvie Řehákové. Když se Zdenička snažila zlomené srdce si léčit vztahem s dlouholetým kamarádem Michalem Šedou, jehož s Thomasem spojuje slabost pro solárko a posilovnu, dopadlo to opět neslavně.

Zlomená Zdenička pak nejspíš začala řešit své životní priority a na finále VyVolených se objevila po boku sympatické Báry Mlejnkové. A nešlo si nevšimnout toho, že holky k sobě mají opravdu blízko. „Trávíme spolu hodně času, poznáváme se a je nám spolu dobře. Jsem šťastná a uvidíme, jak to všechno dopadne, nechci to předčasně zakřiknout,“ reagovala pro Super.cz opatrně Zdenička, která je momentálně v poznávací fázi.

Přestože poměr s Bárou přímo nepotvrdila, jejich společné fotky mluví za vše. Zdenička konečně působí šťastně a na spokojenosti jí přidává i to, že našla v Praze uplatnění jako kadeřnice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám