Hlavní obsah
Článek

Pokud vznikne film o Davidu Beckhamovi (48), bývalý anglický fotbalista má jasno v tom, kdo ho bude hrát. Neskromně se vidí na plátně kina v těle Brada Pitta (60), pokud by však producenti nepřesvědčili jeho, pak by to byli jiní dva hollywoodští hezouni – Bradley Cooper či Leonardo DiCaprio.

Na otázku Colina Murraye, kdo by ho měl představovat ve filmu vyprávějícím o jeho životní cestě, Beckham pohotově odpověděl: „Brad Pitt by byl jasnou volbou. On nebo Leonardo DiCaprio nebo možná Bradley Cooper. Ti chlapi nevypadají zle!“ Davidovo sebevědomí by se evidentně mohlo krájet a prodávat na kila po celém světě. Ovšem to, že má o svém vzhledu vysoké mínění, nikdy nezastíral.

Beckham také v prosinci poskytne první televizní rozhovor britské televizi ITV, zpovídat ho bude moderátor Jonathan Ross. Na počátku příštího měsíce bude mít premiéru dokument Class of 92 o hráčích klubu Manchester United Paulu Scholesovi, Ryanu Giggsovi, Nickym Buttovi, Garym Nevilleovi a Philu Nevilleovi. David dostal v dokumentu značný prostor k vyjádření vlastního názoru a zkušeností.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám