Hlavní obsah
Článek

Při pohledu na rozněžnělou Sandru Bullock (49) se zdálo, že si hollywoodská hvězda vylepšuje renomé péčí o cizí děti. Ač se to ovšem nezdá, malý černoušek Louis je jejím synem.

Sandra Bullock má za sebou bohatou kariéru a kvůli filmovým nabídkám si nikdy nevytvořila pevné rodinné zázemí. Její manželství s Jessem Jamesem po pěti letech zkrachovalo a hollywoodské hvězdě hrozilo, že zůstane osamělou ženou. S exmanželem sice požádala o adopci tehdy pouze týden starého Louise, ale jejich rozvod osvojovací proces zbrzdil. Bullock se ale naštěstí vytouženého syna dočkala jako opět svobodná žena.

S malým Louisem se v Los Angeles objevila na dětské párty u příležitosti Dne díkůvzdání. O tom, že má se svým synáčkem vřelý vztah, nebylo pochyb. Sandra ho neustále pusinkovala a snažila se mu nejspíš vynahradit chvíle, které musí kvůli pracovním povinnostem trávit jen s chůvou.

Maminka Sandra Bullock teď nemá na shánění nového tatínka ani pomyšlení. Díky sci-fi filmu Gravitace se opět dostala na výsluní Hollywoodu a její jméno nejspíš nebude chybět v oscarových nominacích. Akademie ji ocenila už před třemi lety za hlavní roli ve filmu Zrození šampióna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám