Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americký boháč Donald Trump (65) má nového miláčka. Je jím soukromý Boeing 757 za neuvěřitelných 100 miliónů dolarů, tedy 1,65 miliardy korun. Letoun vypadá jako maximálně luxusní okřídlené apartmá se zlatými kohoutky a bezpečnostními pásy. Je logické, že ani na dalším vybavení miliardářský obchodní magnát nešetřil.

V Trumpově letounu se nachází 43 komfortních sedadel a několik televizí s plochou obrazovkou. Největší se přitom nachází v ložnici, kde je i pracovní stůl a úložné prostory. Poblíž je umístěna koupelna s prostorným sprchovým koutem a dalšími detaily ze zlata.

Bývalý manžel Češky Ivany Trumpové zakoupil Boeing 757 loni na podzim od spoluzakladatele Microsoftu Paula Allena a na palubě udělal nákladné změny a rekonstrukce. Obří nápis TRUMP pokrývá nyní skoro celý trup letadla zvenčí.

Letadlo je vyšperkované do posledního detailu. Uprostřed paluby si lze pohovět na širokých a pohodlných smetanových sedačkách před nimiž se nacházejí stoly. Na stěnách visí další ploché televize. Všude najdeme dřevěné obložení a semišové stropy. Nesmí samozřejmě chybět všudypřítomné rodinné erby nesoucí nápis Trump.

Související témata:
Letouny

Reklama

Další články

Načítám