Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

U příležitosti charitativní přehlídky Nadace Terezy Maxové přiletěla do Prahy i česká topmodelka Denisa Dvořáková. Měla za sebou dlouhou cestu z Kapského Města a druhý den brzy ráno odlétala na focení na Ibizu.

Do Prahy dorazila i se svým slovenským přítelem Martinem. Denisa, jejíž mateřskou agenturou je agentura Elite, která je partnerem nadační přehlídky, vždy ráda Terezinu nadaci podpoří. "Terezu mám moc ráda, vážím si jí za její práci a má můj obdiv za to, jak dokáže skloubit rodinný život, výchovu svých dětí a práci," svěřila Denisa.

"Díky Terce jsem se po čase opět setkala s šéfredaktorkou italského Vogue Francou Sozzani, která mi pomohla při startu mojí kariéry právě titulkou tohoto prestižního magazínu," svěřila Denisa, která je spolu s Karolínou Kurkovou, Hanou Soukupovou a Evou Herzigovou jednou z mála českých topmodelek, které dosáhly této mety.

Reklama

Další články

Načítám