Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mnoho diváků televizního zpravodajství zarazila reportáž potravinového inspektora Ladislava Hrušky (46), kde vařil jídlo z kuřecích kůžiček. Nevypadalo to zrovna lákavě, i když jeden z receptů už připravoval i oblíbený kuchař Jiří Babica. Jídla z kůžiček se stala fenoménem.

Zajímalo nás, co si o tomhle jídle myslí sám Hruška. S nápadem prý nepřišel on sám, ale jeho šéf, který měl den předtím kůžičky doma, a je to prý vynikající. "V duchu si říkám, že je to docela odpudivé jídlo, na druhou stranu je to levné a lidi z toho vaří. Řada těch jídel zase tak špatně nechutná, ale v neděli k obědu si to vařit nebudu," prozradil.

"Něco chutná lépe, něco hůř. Ty nadívané zase tak špatné nebyly. Chipsy byly na můj vkus trochu mastné, ale když je srovnáte s těmi z brambor, vyjde to nastejno a možná, že ty kuřecí budou i zdravější," míní Hruška. V zásobě má prý dalších deset receptů, v nejbližší době se chystá z kůžiček udělat dršťkovku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám