Hlavní obsah
Článek

Nemoc jí paradoxně napravila vztah s dcerou Terezou Brodskou (55). Ke smíření Jany Bejchové (84) s Kamilou Moučkovou (85) ale s největší pravděpodobností nedojde.

V minulosti byly tyto dámy nejlepšími kamarádkami. Pak ale hvězda stříbrného plátna nepřítelkyni tehdejšího režimu svedla a odvedla životního partnera Jiřího Zahajského (68), se kterým žila celých jednatřicet let. Moučková Brejchové nikdy neodpustila a zjevně se přes tuto zradu nikdy nedostane. „Dodnes nejsem schopná jí odpustit. Ani teď, když má problémy,“ nechala se slyšet Moučková.

Svůj postoj a související vnitřní neklid probírala legendární hlasatelka i s duchovním. „Mockrát jsem se o odpuštění snažila. Dokonce jsem se o tom bavila s katolickým knězem Tomášem Halíkem. Ptala jsem se ho: 'Co mám dělat?' On mi řekl, ať se na to vykašlu, že to tak prostě je. Je to pořád ve mně jako v koze,“ rozpovídala se v rozhovoru v rádiu Frekvence 1 a jedním dechem dodala: „Všem lidem jsem odpustila, ale Janě zkrátka ne!“

Moučkovou velmi trápí, že jí Brejchová dokonce ani neprozradila místo odpočinku jejího životního partnera, který zemřel v roce 2007, a ona tak nemohla své lásce položit ani kytky na hrob.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám