Hlavní obsah
Článek

Reality show VyVolení vygradovala dalším napínavým zúčtováním a výzvou dohromady. Poté, co byl v úterý vypalcován Vladko, který si do pátečního super duelu vybral namachrovaného hezounka Honzu, hlasovaly v dnešní výzvě poslední čtyři dívky z vily. Romana, Eva a Lucie nakonec vypalcovaly Pavlínu, která se v soutěži jako jediná drží na straně Vladka.

Pavlína si o pár minut později vybrala svého soupeře. Černého Petra od ní nakonec dostala Eva Feuereislová, jež se minulý pátek vrátila už ze svého třetího vítězného duelu.

„Volím člověka, který mi silně podkopl nohy, strašně mě zranil, a u kterého jsem si nikdy nemyslela, že půjde přes mrtvoly, a tím člověkem je Eva,“ vyřkla svůj verdikt Pavlína, jež to s Evou rozhodně nebude mít jednoduché. Uječená blondýna, která Pavlíně nesmyslně neustále vyčítá spojenectví s Vladkem, už ze hry vyřadila Martina, Pepu i legendu první řady VyVolených Reginu. Podaří se jí uspět i počtvrté?

Ať už páteční super duel dopadne jakkoliv, jedno je jisté – pořádně zamíchá kartami ve vile. Soutěž totiž opustí hned dva soutěžící a ve hře o pět miliónů zůstanou už jen čtyři lidé.

Na už tak dost nervózního Vladka navíc čekalo pozdě večer hodně nemilé překvapení. Do vily totiž jako host přišel jeho úhlavní nepřítel - svalovec Thomas Castello. Ten se netajil tím, že chce Vladka před duelem s Honzou pořádně vyprovokovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám