Hlavní obsah
Článek

Jsou to už skoro tři týdny, co diváci Nikol Trojanovou vyhodili z vily. Okatá brunetka se nám svěřila, že je ve finále ráda, že šla z kola ven nyní a neopakovala se situace, že těsně přišla o výhru, jak se to stalo během jejího působení v reality show Hotel Paradise.

„Není to zase tak dlouho, co jsem vypadla, ale osobně mi to přijde jako věčnost. Už jsem se zařadila do starých kolejí," říká tmavovláska, které trvalo asi týden, než se v realitě vzpamatovala. „Jen jsem doma polehávala a byla jsem jako omámená. Dívala jsem se na televizi a sledovala, co se děje ve vile. Bylo to těžké," říká.

Bývalá VyVolená své kolegy v televizi stále pravidelně sleduje. „Aby mi nebylo tak smutno, tak jsem je sledovala online a dělám to dál," říká. Trojanová má dokonce tip na vítěze. „Myslím si, že i tento ročník vyhraje Vlado. Osobně bych to ale přála Lucince, ta by Vlada konečně mohla trumfnout."

Nikol se ve vile sblížila se svým spoluhráčem Honzou Podzimkem. Osobně se ale nedomnívá, že jejich vztah bude mít v reálu pokračování. „Honza si teď bude užívat zájmu fanynek a já mu to přece nebudu kazit," smířlivě krčí rameny Nikol.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám