Hlavní obsah
Článek

Pokračování reality show VyVolení je velkou neznámou a soutěžící vůbec netuší, jaká pohroma se na ně tento týden chystá. Nejenže vilu opustí dva z nich, ale společnost jim bude dělat Thomas, jehož se v minulosti úspěšně zbavili.

Čtvrtek bude pro zbývající hrstku VyVolených doslova kritickým dnem. V ten den se uskuteční už druhé zúčtování spojené s volbou, aby se počet hráčů zredukoval. V dramatickém okamžiku se navíc ve vile zjeví Thomas, po jehož návštěvě téměř nikdo z bývalých kolegů netouží.

„Ahoj přátelé a kamarádi, tak už je jisté na 100 %, že jdu do vily ze čtvrtka na pátek, za jeden den tam toho asi moc nestihnu, ale pokusím se vás nezklamat,“ chvástá se na sociální síti buldok, který si po odchodu ze soutěže pořídil partnerku s porno minulostí Silvii Řehákovou.

Že se nejedná jen o jeho zbožné přání, nám už potvrdil i zdroj z místa činu: „Už je to potvrzené, ve čtvrtek po živáku do vily přijde Thomas. Zůstane pravděpodobně jen přes noc.“ V reality show se tak možná na poslední chvíli strhne pořádné drama. Provokatérky Reginy se soutěžící stačili zbavit, a tak je ve vile podezřelý klid.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám