Hlavní obsah
Článek

Pobyt v reality show VyVolení postavám soutěžících příliš nesvědčí. Ve vile nemají dostatek pohybu a nepomohl jim dokonce ani vegetariánský týden. Nejvíce to odnesla cvičitelka psů Lucie.

Na soutěžící čekalo nemilé překvapení v podobě osobní váhy, na niž si museli povinně stoupnout. K vážení přistupovali s velkými obavami, protože bylo zřejmé, že jejich hmotnost šla nahoru. Největší šok však nezažila kyprá samice Romana, ale Lucka, která se ve vile neskutečně vykrmila.

Při startu VyVolených vážila 59 kilogramů, ale po necelých třech měsících má o jedenáct více. „Jedenáct kilo, ty vole. Přes zimu to neshodím,“ rozplakala se Lucka a Romana, která překvapivě přibrala jen dvě kila, jí ochotně přispěchala na pomoc.

„To máš za 14 dnů dole, vždyť ty seš mladá holka, mně se dávají blbě kila dolů ve třiceti,“ tvrdí Romana, která se považuje za starší generaci, přestože je od sebe dělí pouhých šest let.

„Já mám 78 kilo a podívej se, jak vypadám. Vždyť ty nemáš žádné břicho, máš jen zadeček a trochu stehna. Představ si, že bys musela nosit takový bachor jako já. Vždyť ty nemáš ani jeden špek,“ uklidňovala Romana Lucku, která se její váze nejspíš brzy přiblíží.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám