Hlavní obsah
Článek

Ondřej Brzobohatý (41) to na tanečním parketu StarDance rozjíždí po boku temperamentní blondýnky Evy Krejčířové, která publikum oslňuje nejen svým tanečním uměním, ale i ženskými zbraněmi první kategorie.

Zlí jazykové, kteří tvrdí, že Ondřej Brzobohatý v zákulisí StarDance žárlí na svou partnerku a soupeřku v jednom Taťánu Kuchařovou, jež laškuje se svým tanečním partnerem Janem Onderem, musí zbystřit. Populární hudebník se rozhodně nenechá zahanbit a na půvabné Evě, samozřejmě ve vší počestnosti, může oči nechat.

Všímavému divákovi navíc nemohlo ujít, že se sličná tanečnice chlubí vskutku výstavními, byť silikonovými ňadry. Ty v sobotu večer nechala vyniknout v odvážných, sexy šatech v rytmu žhavého tance čača. Krejčířovou umělá ňadra zdobí už několik let a jak se zdá, je s nimi nadmíru spokojená.

„Eva si prsa nechala zvětšit už před lety, aby si zvýšila sebevědomí, vůbec se tím netají, a jak je vidno, moc jí to sluší,“ řekl Super.cz zdroj ze zákulisí StarDance. Uvidíme, v jakých odvážných modelech nám sympatická tanečnice předvede své silikony příště.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám