Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Leona Machálková (56) má výstavní postavičku a podle toho se i obléká. Dobře si je vědoma svých kvalit a nebojí se dokonalé nožky ukázat. "Nejsem líná, v životě jsem nechodila na samospasitelné stroje. Je mi geneticky dáno být štíhlá. Ráda sportuji, nejlépe v přírodě. To mi úplně stačí, abych se cítila dobře, byla zpevněná. Také jsem v životě hodně tančila," prozradila tajemství své postavy.

Na představení nového čistícího přípravku překvapila v krátké lesklé kožené sukni a zajímavých punčocháčích. "Oblékla jsem si to sama, nemám stylistu, koupila a vybrala jsem si to sama," upřesnila Leona.

Machálková letos oslavila 46. narozeniny a přiznává, že se o sebe pečlivě stará. Hlavně o pleť. "Aby pleť dýchala, starám se o sebe pečlivě. Myslím, že se to vrací. Chodím na kosmetiku, užívám si to, je mi to příjemné, nepovažuji to za ztrátu času. Když se dnes se svojí kosmetičkou o tom bavím, ani masáže nejsou od věci, z dlouhodobého hlediska je to dobré," dodala zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám