Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Reality show Výměna manželek na nás bafá z televizních obrazovek už pěknou řádku let. Stala se jedním z nejúspěšnějších pořadů televize Nova, lidé rádi šmírují jiné, jak se jim nedaří. Dramaturgie stanice proti sobě poštvává naprosto povahově i sociálně rozdílné rodiny a doufá, že dojde ke konfliktu. Nyní přistoupila k docela šokujícímu kroku, když poprosila jednoho dost známého a kontroverzního herce, aby se také vyměnil. A během jednání lítaly dost šílené sumy!

„Nova oslovila Jiřího Pomejeho (†54). Mysleli si, že je dost praštěný na to, aby skočil do každé šílenosti, kterou mu nabídnou. A protože vědí, jak se mediálně prezentuje, doufali, že udělá pořádnou show. Vyjednávali s jeho manažerem, který je varoval, že je otcem čerstvě narozeného dítěte, ale oni licitovali a nakonec mu nabídli sto dvacet tisíc korun,“ prozradil Super.cz dobře informovaný zdroj z okolí herce a producenta.

A přestože ten během posledního roku přišel o stabilní příjem jak v rádiu, tak v televizi, Nova se přepočítala. „Jirka kategoricky tuhle nabídku odmítl. Nechtěl by je na týden pustit do svého soukromí a šaškovat pro kamery. Pro mě je to charakter, protože každý kumštýř ví, jak je dnes těžké sehnat slušně placenou práci, ale on se dušoval, že by radši byl pod mostem, než aby něco takového přijal,“ dodal náš informátor.

Sám Pomeje se k Výměně nemohl vyjádřit, jeho telefonní číslo přestalo existovat a mobil jeho manželky Andrey také nikdo nebral.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám