Hlavní obsah
Článek

Dozvěděli jsme se, že mladší bratr Jiřího Langmajera (57), herec Lukáš Langmajer, končí angažmá v plzeňském divadle a rád by přesídlil do některého pražského. Už kvůli rodině. Žije totiž se ženou a synem Mikulášem na Dobříši, odkud je to do Plzně opravdu daleko.

Lukáš je na rozdíl od bratra opravdu rodinný typ a rodina je pro něj všechno. Největším relaxem jsou pro něj procházky, na které vyráží s malým synem a jejich psem Škubánkem. "Naše sestava je čistě mužská, neb moje žena Lucie dlouhým procházkám neholduje a taky si ráda od nás na chvíli odpočine," smál se Lukáš.

“Začátkem roku 2013 jsme se přestěhovali do města Dobříš. Malé městečko ve středních Čechách má krásné okolí, a tak tam i mé kroky nejčastěji směřují. Kilometry nacházíme v přilehlých lesích okolo obor plných jelenců virginských a na historických stezkách," pochvaluje si své bydliště herec.

S prvními krůčky právě začíná i jeho syn, kterého už přestává bavit jen se tak vozit v kočárku. "Musíme se občas zastavit a nechat našemu veličenstvu čas na prostudování daného místa. Nedávno jsme mu tedy už museli pořídit jeho první botičky," dodal Langmajer.

Ten do lesů kolem Dobříše chodívá i běhat, aby si zlepšil fyzičku. "S ohledem na to, že jsem překročil třicítku, rozhodl jsem se se sebou něco dělat. Začal jsem chodit do posilovny, čemuž jsem přizpůsobil svůj jídelníček, tak abych přibral. Po třech letech usilovné dřiny u činek a 16 kilech, které se mi povedlo úspěšně nabrat, se mi narodil syn. Poté, co jsme si jej přivezli domů, jsem během krátké doby zhubl 10 kilo a na posilovnu už jsem čas neměl. Ovšem nedalo mi to a začal jsem alespoň běhat," vysvětlil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám