Hlavní obsah
Článek

Tanec Taťány Kuchařové (36) a Jana Ondera v rámci šesté řady StarDance ocenili přítomní diváci i porota už na poprvé velmi kladně. Držitelka titulu Miss World 2006 ale se svým výkonem nebyla stoprocentně spokojená.

„Byly tam věci, které umím dát lépe," sebekriticky zhodnotila Táňa po přenose. Královna krásy o sobě otevřeně říká, že je perfekcionistka. „Vždycky jsem na sobě chtěla pracovat a být dobrá v tom, co dělám. Chci hezky dokončit všechno, co načnu, a mít v tom úspěch," řekla nám v rozhovoru Kuchařová.

Blonďatá kráska je na sebe prý velmi tvrdá, zároveň má ale pro tanec přirozený talent. Proto prý nemusí na tanečním parketu trénovat spoustu hodin jako někteří její soupeři. „Snažím se skloubit tréninky se svojí prací. Dokonce mě čeká pracovní cesta na několik dní do zahraničí. Trénujeme dvě hodinky denně, když je čas. Někdy je to obden. Nejsou nikdy delší než dvě tři hodiny," říká Kuchařová, která se nechala slyšet, že její přítel Ondřej Brzobohatý (41) musí věnovat přípravě víc času.

„Trénujeme o něco méně. Většinou si (s Ondřejem Brzobohatým, pozn. red.) plánujeme tréninky, abychom mohli být oba na tréninku a pak být spolu. Snažíme se programy spojit, abychom se taky občas viděli," prozrazuje Táňa, která zazářila i během druhého večera Stardance a potvrdila svůj talent.

Reklama

Další články

Načítám