Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbená herečka Bára Štěpánová opět předvedla svůj módní nevkus. Zrzavá Babeta ze seriálu Ordinace tentokrát vyrazila na narozeninovou oslavu jedné restaurace ve vytahaném žlutém tričku, které bylo zřejmě naschvál průsvitné.

Herečka tak s půllitrem piva v ruce všem ukázala, do jaké podprsenky schovává své přírodní pětky, kterými provokovala už před lety v roli nezapomenutelné Bedřišky z filmové série o Básnících.

Štěpánová je známá tím, že se ráda obléká do extravagantních outfitů, v nichž by klidně mohla soutěžit o titul „strašidlo roku“. Tentokrát ze svého šatníku nevytáhla takové hrůzy, jak jsme u ní zvyklí, ale zato zapomněla na deodorant, a tak když pozvedla půllitr piva, nechtěně ukázala všem hostům ošklivé koláče potu.

Herečce to ale slušelo určitě více než před pár týdny, kdy fotografové na její tváři zachytili nepěkný porost, jenž se jí rýsoval na tváři.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám