Hlavní obsah
Článek

Hudební boss Ladislav Štaidl se po dlouhé době objevil na veřejnosti se synem Arturem. Nenechali si ujít premiéru muzikálu Lucie, větší než malé množství lásky. Šestnáctiletý Artur výrazně zhubnul, pěstuje si krátký sestřih a vypadá výborně. Víme, co za tím stojí.

"Jsem spokojený, cítím se velmi dobře. Zhubnul jsem, ale kolik kilo mám dole, nebudu říkat, nechci to rozvádět," řekl Super.cz Artur Štaidl. Jeho otec je z úbytku váhy syna nadšený. "Vidím to na něm, že chce, aby se líbil holkám," vysvětlil a jeho slova Artur, který je momentálně nezadaný, potvrdil. "Vždycky to je kvůli nějaké holce, žádnou teď nemám, ale chci mít," dodal se smíchem syn zpěvačky Ivety Bartošové.

Artur momentálně studuje na střední škole hotelnictví a management. "Měl by ze mě být vystudovaný manažer hotelnictví," vysvětluje Artur.

Prozradil také, že se zase pravidelně vídá se svojí matkou Ivetou Bartošovou, která vypadá po dlouhé době, že se zase dává do pořádku. "S mámou se vidím každý víkend. Myslím, že je v pohodě. Dostává se zpátky tam, kam patří," uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám