Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdyby to byl nějaký nezadaný krasavec jejího věku, snad bychom to mohli přejít úsměvem a mávnutím ruky. Nechávat se na veřejnosti osahávat nenechavýma pánskýma rukama zrovna nesvědčí o slušném vychování, ovšem když se jedná o ženáče, a navíc je přítomna jeho manželka i malá dcerka, tak už je to opravdu trochu moc.

Monika Absolonová (47) byla pozvána jako kmotra nové desky zpěváka Jakuba Smolíka, ale asi nečekala, co ji tam čeká. Smolík si sice na večírek přivedl půvabnou mladou manželku Petru a rozkošnou dcerku, která jako by mamince z oka vypadla, ale choval se, jako by tam nebyly.

Svoje nenechavé ruce snad ani na okamžik nespustil z Moniky. Stále ji objímal, dotýkal se jí, nosil ji v náručí a korunu všemu nasadil, když začal nezadané pěnici osahávat poprsí. Jiná už by mu dala pár facek. Monika ale zatnula zuby a k údivu všech přítomných si to nechala líbit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám