Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už v sobotu večer vtrhne na televizní obrazovky šestá řada taneční show StarDance. Hvězdní soutěžící několik měsíců tvrdě trénovali taneční kroky a choreografie, které byly značně fyzicky náročné. Nikdo se proto nemůže divit, že po několikahodinovém denním maratonu hubly celebrity jako o závod.

Zpěvák Monkey Business Matěj Ruppert (35) se ještě před měsícem chlubil, že zhubnul tři kila. Dřina na parketu ho však obrala ještě o další dvě navíc. Pět kilo stihl shodit i Ondřej Brzobohatý (41), stejně tak jeho krásná přítelkyně Taťána Kuchařová (36), která se na sobotu moc těší.

„Trénuju pravidelně, takže je pochopitelné, že šla moje váha trochu dolů, tanec ve StarDance je pro mě radost a splněný sen,“ nechala se nedávno slyšet.

Opravdovými rekordmany v hubnutí jsou však bývalí slavní atleti. Někdejší hvězdná trojskokanka Šárka Kašpárková (42) je sice štíhlá jako proutek, ale náročné skotačení na tanečním parketu se postaralo o další značný úbytek na její váze. Sympatická sportovkyně je tak chudší o devět kilogramů! Co by za to jiné ženy daly...

To legendární diskař Imrich Bugár (58) přišel při své výšce 195 centimetrů dokonce o deset kilo! Vadit mu to ale nemusí. Urostlý „diskobolos tanečních parketů“ bude pro svou taneční partnerku Jitku Šorfovou aspoň o něco pružnější než ze začátku, kdy na první pohled působil jako neohrabaný medvěd.

Reklama

Další články

Načítám