Hlavní obsah
Článek

O podobném osudu sní většina indických dívek, ale v realitu jej dokázala proměnit pouze jediná. Jednatřicetiletá Priyanka Chopra triumfovala na přelomu milénia na soutěži Miss World, když si titul odnesla jako osmnáctiletá. Tímto ale její úspěchy zdaleka sečteny nebyly. Chopra se dokázala prosadit v Bollywoodu, kde se stala jednou z nejvyhledávanějších hereček. A nyní si může připsat jedno lichotivé prvenství, jako první Indka v historii se stala tváří módní značky Guess.

První výsledek jejich spolupráce je již na světě. Fotografie jsou černobílé a za objektiv si stoupl zpěvák a nadšenec do fotografování Bryan Adams. Kontrakt se známou americkou značkou podepsala poté, co se seznámila s jejím výkonným ředitelem Paulem Marcianem, jenž Chopru nazval ‚mladou Sophií Loren‘.

K Priyance byla příroda opravdu štědrá. Kromě výjimečné krásy ji obdařila i hereckým, tanečním a pěveckým talentem. V Bollywoodu se stala jednou z nejlépe placených hvězd ověnčených mnoha národními hereckými cenami jako National Film Award pro nejlepší herečku nebo Filmfare Awards ve čtyřech kategoriích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám