Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po tříleté odmlce o sobě dává Zdenka Predná novým albem znovu vědět. V pořadí již čtvrtou pop-funkovou desku avizoval duet Walk In My Shoes s českým krasavcem Vojtou Dykem (38). Dlužno dodat, že Zdence a Vojtovi se v písni dokonale snoubí hlasy a zároveň jim to vedle sebe velmi sluší.

Právě pilotní singl česko-slovenské dvojice interpretů dává tušit, že Zdenka Predná není jen bývalou finalistkou SuperStar, ale zpěvačkou, jež hudebně dozrála a jejíž hlas má na česko-slovenské hudební scéně své místo.

„Nechtěla jsem nic uspěchat a řekla jsem si, že dokud nebudu absolutně spokojená se vším, nepustím ven ani jedinou notu. Trvalo mi to déle než tři roky, což není právě krátká doba, ale zas můžu s klidným svědomím prohlásit, že jde o mou nejpropracovanější desku,“ uvedla Zdenka, která ke spolupráci oslovila Janu Kirschner (45), herečku Táňu Pauhofovou nebo rappery Idea a Lyrika.

Reklama

Další články

Načítám