Hlavní obsah
Článek

Lucii Bílé (57) se nepodařilo vstoupit do vod taneční hudby pravou nohou. Pokud jste už měli tu příležitost slyšet zpěvaččin nový singl Stop, tak vás s největší pravděpodobností zachvátil pocit, že jste tuto píseň už někde slyšeli. Stejný dojem měl i jistý hudební nadšenec, který rozklíčoval, že se nový singl několikanásobné Zlaté slavice podobá americké letní hitovce You Make Me Feel, kterou vytvořila partička Cobra Starship ve spojení se zpěvačkou Sabi.

Zmíněný člověk si dal dokonce tu práci a z obou písní vytvořil mix, který umístil na internet. Při poslechu výsledného díla i člověku bez hudebního sluchu dojde, že slovenští tvůrci Lucčiny nové písně se velmi výrazně inspirovali.

Zpěvačce jsme chtěli doporučit, aby si došlápla na zmíněné autory hudby, kteří tuto polízanici mají na triku. Hvězda jejího kalibru přece podobné přehmaty nemá zapotřebí. Diva ale nemá pocit, že by došlo k něčemu špatnému.

„Nesedím u archivu světové muziky a nehledám, jestli náhodou píseň není podobná něčemu staršímu. Mě jen zajímá, jestli jsem se v té hudbě našla, jestli ve mně budí pozitivní emoce," vyjádřila se k celé záležitosti sebevědomě Bílá, které tato negativní reklama těsně před Slavíky dozajista neprospěje.

Na svou obranu dále uvedla: „Zpívám, co se mi líbí a co se líbí lidem. Všechny tóny byly vymyšleny, a kdo bude chtít najít chybu, najde si ji. Já nedělám hudbu pro jednotlivce, ale pro dav a ten je na mých černobílých koncertech písničkami nadšený, a to je a byl záměr."

Reklama

Další články

Načítám