Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pokud jste si mysleli, že Tereza Chlebovská (33) po odevzdání korunky krásy nebude mít do čeho píchnout, tak jste se šeredně spletli. Česká Miss 2012 naopak neví, kam dřív skočit. Kráska stále velmi aktivně funguje v modelingu, jako reportérka vyráží na světové přenosy fotbalové Ligy mistrů a nedávno si zahrála v klipu k čerstvě pokřtěnému stejnojmennému albu Martina Písaříka a skupiny Akustik. A je na to patřičně pyšná.

„Vybral jsem si Terezu proto, že je stále normální holka, co se ráda baví a má smysl pro humor. Takovou krásu já pak dokážu ocenit, a to je ta kombinace, kterou mám rád i v hudbě. Známe se vcelku málo a těší mě, že nabídku přijala, přestože na tak malou chvíli v klipu,“ vysvětluje herec a hudebník Martin Písařík, proč Terezu oslovil a dodává: „Klip je kombinace bláznivých muzikantů a romantické písně, nadhled, úsměv a dobrá nálada.“

V klipu si s Terezou zahrála další kráska ze soutěže Česká Miss, finalistka roku 2013 Zuzana Juračková. Natáčení trvalo přibližně dvě hodiny a dívky si zahrály modelky, což je role, ve které umí docela dobře chodit.

„Martina znám poměrně málo, ale i přesto vím, jak velký je to dříč, že vedle divadla, filmu a seriálu navrhuje oblečení, píše texty, zpívá atd. Obecně mám ráda lidi, kteří mají neustálou potřebu na sobě pracovat, zlepšovat se a zdokonalovat a já se pak od nich můžu učit, inspirovat či přebírat zkušenosti. Martin mezi ně patří, i proto jsem na spolupráci kývla, a myslím, že do budoucna se po pracovní stránce ještě potkáme," směje se Tereza a dodává: „Co se natáčení týče, byla to velká legrace a bez té já nemůžu být, takže jsem si to užila.“

Pro Terezu nebylo natáčení tohoto klipu k písni Na chodníku první zkušeností, zahrála si už ve Slunečnici Tomáše Pastrňáka.

Reklama

Další články

Načítám