Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nabušený svalovec Thomas Castello po silikonové Zdeničce Souškové dlouho netruchlil. Ač se po ní ve vile VyVolených plazil jako liána a všem okolo tvrdil, jak je zamilovaný, už se začal poohlížet po jiné.

Poté, co mu Zdenička zjevně dala košem, když se od Thomasovy expřítelkyně Sabiny dozvěděla informace o jeho zadluženosti, začal Thomas laškovat s hodně zdatnou Zdenčinou nástupkyní.

Estetickými zákroky vylepšenou brunetku Zdeničku vyměnil za bývalou pornoherečku a profesionální zlatokopku Silvii Řehákovou (21). „Koťátko moje,“ napsal Thomas na sociální síti pod žhavé sexy fotky dlouhovlasé blondýny, která se na oplátku pochlubila společnými romantickými fotkami z procházky po Karlově mostě.

„Na Karlově mostě, a teď potrefená husa s ním, mám tě ráda,“ vzkázala Silvie urostlému buldokovi.

Chybělo přitom hodně málo a Thomas by v ložnici před kamerami skotačil nejen se Zdeničkou, ale i zkušenou milovnicí Silvií, která se také hlásila do VyVolených, ale diváci nakonec svými hlasy poslali do vily populární Nikol Trojanovou.

Urostlý Thomas by si měl na pohlednou blondýnku dávat velký pozor. Ona sama se nechala slyšet, že měla kdysi zálusk i na Leoše Mareše. Ten ale spárům protřelé zlatokopky naštěstí unikl. Otázkou zůstává, jakou zlatou žílu hledá zrovna v náruči zadluženého Thomase, který se potýká s exekucemi a má opletačky s policií.

Reklama

Další články

Načítám