Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme po delší době na párty potkali Dádu Patrasovou (67), nevěřili jsme vlastním očím, jak prokoukla, omládla a zhubla. Pobytem na zkrášlovací klinice to ale není. "Když se zamyslím, jsou jen dvě věci, které pro sebe v poslední době nově dělám," řekla nám Patrasová.

"V rámci speciální kúry od mé dietoložky beru určité vitamíny a pak mám zapůjčené takové zvláštní masážní lehátko. Před časem ho vytvořil jeden Korejec pro svoji nemohoucí maminku. Teď už je ale technologicky mnohem vyspělejší," začala s vyprávěním Dáda.

"Má devět programů a původně jsem si ho pořídila hlavně kvůli bolestem páteře. Naskenuje vám páteř a pomáhá třeba i u vyhřezlých plotýnek, že nemusíte na operaci. Stimuluje i akupresurní body různých orgánů od jater a žaludku třeba až pro plíce, lépe pak funguje metabolismus, takže jsem i zhubla. A jako vedlejší efekt se mi vyčistila pleť," pěla ódy.

"Celkem je tam devět programů, dokonce i na zlepšení v sexuální oblasti," dodala Patrasová s tím, že tuhle pomůcku, která vyjde na 75 tisíc korun, má od léta a využívá ji prakticky denně. A slíbila, že nám brzy předvede, jak v praxi funguje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám