Hlavní obsah
Článek

To tu ještě nebylo. Zdeněk Pohlreich je spolumajitelem čtyř restaurací, v jeho Café Imperial si dáte snídani za více jak dvě stovky a za telecí líčka zaplatíte 357 korun. Nyní vařil úplně zadarmo. Na náměstí Míru si postavil karavan a kolemjdoucím rozdával telecí líčka na červeném víně a polpetty s houbami. A fronta byla přes celý "Mírák".

„Menu jsem přizpůsobil tak, aby se jídla dala připravit bez problémů i v terénu. Není na nich nic těžkého. Já nenávidím složitá jídla,“ řekl s úsměvem Pohlreich..

A nerozladila ho ani návštěva policistů. Jedna z "přejících" kolemjdoucích na něj zavolala policii kvůli tomu, že se jí nelíbilo, kde karavan stojí.

V sobotu začne Prima vysílat jeho novou kuchařskou show Česko vaří s Pohlreichem živě, v níž Zdeněk v přímém přenosu připraví tříchodové menu. „Složitá jídla tam z logiky věci dělat nemůžeme, asi by nikoho nebavilo koukat hodinu na to, jak nám na sporáku bublá guláš," řekl Super.cz Pohlreich.

A na čem si nejraději pochutnává on v teple domova? "S manželkou vaříme jednoduchá, na přípravu nenáročná jídla, jako jsou ryby, steak, pasta atd. Spíše středozemního typu, českou klasiku nevaříme prakticky vůbec," dodal známý kuchař. 

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám