Hlavní obsah
Článek

Slavný herecký pár ve smlouvě řeší majetkové vypořádání v případě, že se jednou budou rozvádět. A rozdělují si tak majetek v hodnotě šesti miliard korun. Bradovi (49) po rozvodu automaticky připadne majetek v hodnotě 3,3 miliardy korun, zatímco Angelina (38) chrání smlouvou své jmění mající hodnotu kolem 2,7 miliardy korun.

Ve smlouvě se také řeší společná výchova potomků, o něž by po rozvodu oba bývalí manželé pečovali shodnou měrou. Brad a Angelina mají tři adoptivní děti - Maddoxe (12) z Kambodže, Paxe (9) z Vietnamu a Zaharu (8) z Etiopie a 'vlastní' děti Shiloh (6) a dvojčata Vivienne a Knoxe (5).

„Angelina byla vždycky trochu proti předmanželské smlouvě, ale Brad ji přesvědčil, že je to tak nejlepší. On je velký romantik, ale také velký praktik, a vzhledem k tomu, že vlastní dohromady obrovský majetek, mají šest dětí a spoustu nemovitostí na celém světě, dává to smysl. Oba dva už mají manželství za sebou, takže vědí, jaké zmatky způsobí rozvod. Teď je to ještě důležitější, protože jsou v tom děti,“ píše britský magazín Grazia.

Reklama

Další články

Načítám