Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nesmělý panic Ládík dostal v dnešním napínavém zúčtování nejvíc palců a byl ostatními soutěžícími poslán do pátečního duelu. Po vypadnutí neoblíbeného svalovce Thomase bylo dnes velmi těžké tipovat, koho VyVolení nakonec vypalcují.

Ládík nakonec dostal palce od Pavlíny, Honzy a Nikol. Všichni tři mu vesměs vyčítali, že se nezapojuje do úkolů a nikdo neví, co si o něm má doopravdy myslet.

„Musím dnes dát člověka, se kterým nemám žádný konflikt ve vile, takže je to pro mě velmi těžké, za celé dva měsíce neprojevil žádné emoce, v mých očích je úplně chladný, proplouvá tady, zatímco my se ždímáme a plníme úkoly na sto procent, tak on je tady neviditelný, bohužel musím říct, že je to Láďa,“ zdůvodnila svůj palec Pavlína, kterou paradoxně opalcoval i samotný Ládík.

Koho si nečitelný Ládík vybere do duelu? Bude to snad opravdu Pavlína, nebo jeho největší kamarádka ve vile Lucie, se kterou si ale v posledních dnech příliš nerozumí? To zatím zůstává záhadou.

Rozdanými kartami totiž jistě zamíchají i noví soutěžící, kteří dnes vstoupili do vily hned po dramatickém zúčtování. O pět miliónů korun si to nově rozdá více než dvoumetrový obr Jan Filipenský (40) alias Jafar, který se považuje za nejlepšího chrliče ohně v Česku.

Spolu s ním do VyVolených vtrhla i kartářka Zdeňka Regina Soukupová, která bude v padesáti letech suverénně nejstarší obyvatelkou vily. Noví soutěžící mají samozřejmě imunitu, ale jejich přítomnost bude mít na atmosféru ve vile jistě nemalý vliv. Jakého soupeře si nakonec Ládík vybere do duelu, se diváci dozví už ve čtvrtek večer.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám