Hlavní obsah
Článek

Vypadá jako skromný chlapec, ale tichá voda evidentně břehy mele! Rýpající porotce ze SuperStar Pavol Habera (62), kterého si diváci oblíbili coby nemilosrdného vynašeče rozsudků směrem k soutěžícím, kterým příroda zlato v hrdle nedopřála, je prý i díky popularitě z televizních pěveckých show podle některých zdrojů mimořádně drahé zboží. „Jeho manažer si řekl za vystoupení na firemní akci neuvěřitelný milión korun!“ postěžoval si nám jeden z pořadatelů večírků.

„Už kdysi nepatřil k nejlevnějším, ale v době krize, kdy firmy na večírcích mohutně šetří, je taková suma příliš a Habera s kapelou pro mne neprodejný,“ dodal muž, který nad údajně požadovaným honorářem jen nevěřícně kroutil hlavou.

Chtěli jsme se zeptat přímo manažera Paľa, zajímavé ale je, že skupina Team, jejímž je členem, nemá na stránkách na management žádný kontakt.

Můžeme tedy jen spekulovat. Že by snad Haberovi stoupla sláva do hlavy a přeceňoval své síly? Pravděpodobnější je spíš úplně jiné vysvětlení: totiž že zásadně nechce být zpěvákem, který kvůli komerci vleze na akci bůhvíjaké firmy. Proto třeba schválně jeho tým nadsazuje cenu, aby případné zájemce odradil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám